Sari la conținut

Cătălin Predoiu: Ponta și Teodorovici să elaboreze un program de ajustare a cheltuielilor și de reformă a companiilor, altfel punem câinii pe ei

Cătălin Predoiu, prim-vicepreşedinte PNL. Foto: AGERPRES

"Îi cer public dl Ponta și dl Teodorovici să înceapă rapid să elaboreze un program de ajustare a cheltuielilor publice în administrație. Dânșii au spus că pot face aplicabil Codul fiscal ajustând cheltuielile. Vrem să vedem și noi acest program. Este obligația Guvernului. De asemenea, îi cer dl Ponta să prezinte rapid un plan de reformă, de privatizare, de restructurare, de listare la bursă a companiilor cu capital de stat. A făcut praf companiile de stat, le-a lăsat căpușate, înglobate în datorii, cu probleme sociale nerezolvate. Acolo este o gaură neagră a economiei naționale. Altfel, punem câinii pe ei, că acum avem câini", a spus Cătălin Predoiu, într-o conferință de presă, după reuniunile BPN și grupurilor parlamentare ale PNL de la Gura Humorului.

Cătălin Predoiu a primit cadou din partea liberalilor un ciobănesc carpatin, la o petrecere organizată la Gura Humorului cu ocazia zilei sale de naștere.