Cătălin Rădulescu: Aș face față la trei ministere. La Interne aș fi destul de bun

Data actualizării: Data publicării:
catalin radulescu deputat psd
Catalin Radulescu. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a declarat, la Digi24, că dacă partidul își dorește, el este dispus să intre în guvernul remaniat al premierului Viorica Dăncilă.

Eu m-aș duce oricând își dorește partidul...în trei ministere cred că aș putea să fac față cu brio. Și mă refer la Ministerul Sănătății, pentu că sunt medic și cred că pot să gestionez un minister de asemenea natură, Ministerul Transporturilor, pentru că îl cunosc foarte bine și gestionez Comisia de transporturi de 4-5 ani și cred că și la Ministerul de Interne aș fi destul de bun”.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, marţi, că a făcut evaluarea miniştrilor şi urmează să o prezinte în Comitetul Executiv al PSD, pentru care nu s-a stabilit încă data la care va fi convocat.

Ea a precizat că la acest moment nu poate da nume de miniştri care ar putea fi remaniaţi.

”Nu vă pot da nume. Evaluarea s-a făcut în funcţie de măsurile din programul de guvernare. Eu prezint evaluarea, dar trebuie să avem un vot şi din punct de vedere politic. Va trebui să vedem care este părerea şi care este susţinerea din partea CEx, deci eu nu pot să spun acum vor pleca un număr de atâţia miniştri, vor rămâne atâţia. Va fi o decizie care se va lua pe evaluarea în funcţie de program şi susţinere politică. Vom avea o discuţie pe fiecare minister. Nu am stabilit încă data”, a afirmat premierul.

Surse: Digi24, news.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri