Cătălin Rădulescu, despre salariile mărite ale deputaților: „Dacă vrei să vii civilizat, trebuie să ai decenţa să-ţi cumperi costume, cravate”

Data actualizării: Data publicării:
catalin radulescu 2

Deputatul social-democrat Cătălin Rădulescu susţine că nu este interesat de salariul său, pentru că nu a venit în Parlament pentru acest venit, ci pentru a face treabă, precizând, totodată, că nu a dorit să fie liderul grupului PSD de la Cameră.

Întrebat de jurnalişti, la Palatul Parlamentului, cum i s-a modificat salariul începând cu data de 5 februarie, el a susţinut că nu ştie. "Încă nu ştiu cum s-a modificat, ce s-a modificat, nu m-a interesat foarte tare subiectul ăsta. Nu mă interesează, eu n-am venit în Parlament (...) pentru salariu, am venit ca să fac treabă şi iniţiative pentru oameni'', a precizat Rădulescu, relatează Agerpres.

Deputatul PSD rămâne totuşi la ideea că un parlamentar nu câştigă suficient dacă vrea să arate civilizat. "Dacă un parlamentar trebuie să fie parlamentar civilizat, sigur că ar trebui să se comporte şi să arate ca un parlamentar. Dacă vrem să venim în blugi, tenişi, sigur că nu trebuie să faci mari eforturi. Dar, dacă vrei să vii civilizat, cum e un parlamentar al unei ţări europene, şi, mai mult, pleci în străinătate, atunci trebuie să ai decenţa să-ţi cumperi costume, cravate, cămăşi, pantofi şi aşa mai departe. Şi pentru banii care se dădeau atunci sigur că nu-ţi ajungea să-ţi iei nici măcar un costum. (...) Eu mi-am luat totdeauna costume din banii pe care i-am câştigat şi care sunt în declaraţia mea de avere", a spus Rădulescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri