Cătălin Rădulescu, despre vizita lui Frans Timmermans în România: „Vine Timmermans, domne, și dacă vine ce se întâmplă?”

Data actualizării: Data publicării:
catalin radulescu 1

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a declarat, în emisiunea Imparțial, de la Digi24, că vicepreședintele Comisiei Europene Frans Timmermans ar trebui să asculte de Parlamentul României, în legătură cu legile Justiției, întrucât este un partener, și că parlamentul României nu este „anexa vreunui stat”.

De asemenea, Rădulescu a afirmat și că în Franța sau Germania, corupția este mult mai mare.

„Ce ați vrea să facă cineva din România când vine Timmermans? Să stea în genunchi că vine Timmermans sau Parlamentul României a ajuns să fie anexa vreunui stat? Vine Timmermans, domne, și dacă vine ce se întâmplă? Asta e poziția dumneavoastră de ghiocel, românii s-au săturat de poziția asta”, i-a spus Cătălin Rădulescu deputatului PNL Ionel Cupșa.

„Dumneavoastră știu că ați vinde totul din țară către străini. Parteneriat înseamnă parteneriat, nu sclavi și stăpâni. Într-un parteneriat înseamnă că trebuie să ne respectăm între noi, nu e cineva șef. Un parteneriat înseamnă că dacă Timmermans vine, trebuie să asculte poziția noastră, să respecte Parlamentul României. Nu să vină Timmermans...E un partener. Când se duce în Franța sau Germania, ce face Timmermans? Unde corupția e așa de mare...”, a mai adăugat deputatul PSD.

Ionel Cupșa: „Face ce face și în România. În România ce face?”

Cătălin Rădulescu: „Nu o să mai facă nici în România, vă spun eu. Să vină ca un partener să discutăm”.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri