Cătălin Rădulescu îi critică pe cei care s-au dezis de Liviu Dragnea: „V-ați împărțit din nou pe găști și vreți să luați câte o bucată”

Data publicării:
catalin radulescu deputat psd
Catalin Radulescu. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu transmite o scrisoare deschisă în care critică mai mulți lideri PSD pentru că se dezic acum de Liviu Dragnea, acuză că nu a fost dată amnistia și cere demiterea de urgență a Anei Birchall de la Justiție pentru reacțiile din ultima vreme, inclusiv în cazul Mazăre.

Voi vorbi, tare și răspicat: 1. Ați încercat să faceți din Liviu Dragnea singurul vinovat pentru scorul obținut la alegerile europarlamentare, repezindu-vă să ocupați funcții în partid , exact aceiași care ați condus alături de el acest partid; unde erați când se luau decizii în CEx ? Nu erați voi cei mai buni oratori susținători ai deciziilor, că doar eram acolo (chiar dacă nu eram membru CEx) și v-am văzut pe fiecare, sau atunci era bine pentru că interesele voastre personale erau satisfăcute? Păi tu, Oprișane, nu erai? Tu, Zetea, care acum ai devenit un mare critic al modificărilor codurilor penale și ale legilor justiției, nu erai tu oratorul principal care susțineai tot în CEx ? Tu, obraznicule de Negoiță, îți amintești cum la unul din CEx-uri spuneai cât de mult îl îndrăgești tu pe Dragnea, când Mutu, ironic, a spus ca dacă tu îl îndrăgești, el îl adoră? Am înțeles acum, v-ați împărțit din nou pe găști și vreți să luați câte o bucată”, a scris Cătălin Rădulescu.

El a vorbit de posibilitatea de a face publice înregistrări cu discursurile din CEx ale celor menționați.

Toti sunteți vinovați și trebuia să faceți un singur lucru, să vă dați toți demisiile, să dizolvați CEx-ul și să fie aleși numai oameni noi care sa conducă acest partid”, a continuat Cătălin Rădulescu în scrisoarea publicată pe Facebook.

În opinia sa, unul dintre principalele motive pentru care PSD a pierdut voturi este că nu au fost date amnistia și grațierea și acuză conducerea partidului de „lașitate”.

O cauză a rezultatului alegerlor este „lașitatea celor care, deși conduceau partidul, nu au dat amnistia și grațierea timp de doi ani și jumătate, nu au dat codurile în Parlament, nu au făcut o lege prin care să repună în termen revizuirile celor condamnați nevinovați și care au schimbat legea răspunderii magistraților făcând-o inutilă. În loc să dăm amnistia și grațierea în 2017 și să realizăm dreptatea până la capăt, pentru care ne-au votat românii, am stat într-un scandal pe temele justiției doi ani și jumătate; prin aceste lucruri am pierdut aproape un milion de voturi”, susține Rădulescu.

El adaugă că un alt motiv pentru scorul slab al PSD la alegerile europarlamentare a fost „nepriceperea” de a alege „echipe de profesioniști în comunicare și manipulare pe Facebook”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri