Cătălin Rădulescu: Nimeni din PSD nu o mai susține pe Firea, doar câțiva securiști acoperiți

Data publicării:
radulescu firea

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a declarat miercuri că primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, nu are susţinerea nimănui în partid, iar în grupul parlamentar colegii sunt nemulţumiţi de ea. Rădulescu a mai spus că edilul nu a făcut nimic pentru Bucureşti, dar că nu este vina partidului, şi că va propune retragerea sprijinului politic pentru Firea, scrie News.ro. 

“Nu o susţine nimeni în partid (pe Gabriela Firea – n.r.), probabil că o susţin câţiva securişti acoperiţi care sunt pe la noi prin partid, dar asta e viaţa, dacă cineva nu vrea să asculte că trebuiau să plece demult din partidul nostru, uite că aşa se întâmplă. Nu cred că o susţine nimeni. Şi ieri (marţi - n.r.) în grupul parlamentar a fost o rumoare destul de mare vizavi de mult parlamentari care chiar i-au cerut domnului preşedinte să o cheme la grupul parlamentar, pentru că lumea e nemulţumită de ceea ce face ea. Noi o înţelegem că nu a făcut nimic pentru Bucureşti, însă nu e de vină partidul. Noi când punem în funcţii nişte persoane, trebuie să îşi asume responsabiitatea. Chestia că nu a ajutat-o Guvernul, asta e culmea. (...) Asta e o chestiune penibilă pe care dânsă o foloseşte acuma ca să se scoată faţă de cetăţenii români. (...) Nu e vinovat partidul sau preşedintele că ea nu se pricepe în funcţia pe care şi-a dorit-o”, a declarat Cătălin Rădulescu, miercuri, în Parlament.

De asemenea, deputatul a susţinut că va propune ca PSD să îi retragă Gabrielei Firea sprijinul politic, afirmând că nu este permis ca ea să atace partidul şi pe preşedinte.

“Dacă continuă cu astfel de atacuri, eu deja m-am gândit, o să discut şi cu conducerea, şi cu preşedintele partidului, dar, probabil, vreau să cer ca acelaşi tratament care s-a făcut în general pentru membrii de partid care au greşti mult mai puţin public ca doamna Firea, să vedem dacă conducerea partidului este de acord să îi ridicăm sprijinul politic. Nu este permis ca un membru de partid să iasă public de câteva zile, să nu se potolească şi să îşi vadă de treaba ei la primărie, pentru asta a fost pusă acolo şi continuă să atace partidul şi pe preşedintele partidului şi sigur că pe noi ne deranjează, că e un prejudiciu de imagine”, a adăugat Rădulescu.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a continuat miercuri atacurile împotriva lui Liviu Dragnea, susţinând, într-o conferinţă de presă, că liderul PSD a declanşat o campanie de defăimare a sa. Firea a susţinut că, astfel, a fost lansată la adresa ei o "acuzaţie diabolică, transmisă în interiorul şi exteriorul ţării", conform căreia ea s-ar fi transformat în purtătorul de cuvânt al celor care se opun graţierii şi aministiei, subliniind că acest subiect nu a fost discutat în PSD, ci doar de Liviu Dragnea cu câţiva apropiaţi. 

Edilul spune că în continuare crede că ar fi benefic atât pentru partid, cât şi pentru Guvern, ca preşedintele PSD Liviu Dragnea să se retragă, dar că acest punct de vedere îi aparţine şi un astfel de subiect ar trebui discutat cu colegii din partid.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri