Cazanciuc: Încrederea nu se acordă Guvernului Grindeanu, ci programului de guvernare

Data publicării:
cazanciuc

Preşedintele Comisiei juridice a Senatului, Robert Cazanciuc, spune că încrederea a fost acordată de populaţie unui program de guvernare, nu Cabinetului Grindeanu, iar din acest punct de vedere pot fi făcute modificări, deoarece există probleme de comunicare şi de „înţelegere” a unor lucruri.

„Aici nu este vorba despre premierul Grindeanu sau despre alte persoane, ci e vorba despre modul în care un program de guvernare este implementat sau nu. Încrederea nu se acordă Guvernului Grindeanu, încrederea s-a acordat unui program de guvernare. E firesc să fie o evaluare după șase luni de zile a implementării programului de guvernare”, a spus Cazanciuc.

Fostul ministru PSD al Justiţiei a afirmat că „ar fi păcat” să treacă mult timp şi să se realizeze că puteau fi făcute lucruri, dar nu s-au realizat din diverse motive, precum comunicarea şi „înţelegerea greşită a unor lucruri”.

„Nu merge programul de guvernare aşa cum ne-am angajat în faţa populaţiei”, a punctat el.

Liviu Dragnea i-ar fi cerut demisia premierului Sorin Grindeanu, în urma unei întâlniri pe care a avut-o cu acesta şi cu membri din Executiv, luni seară, la sediul partidului din Băneasa. Liderul PSD ar fi amenințat că îi retrage sprijinul politic, fiind nemulţumit de întârzierile în aplicarea unor măsuri din programul de guvernare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri