Cazul Eugen Teodorovici | Reacția Academiei Naţionale de Informaţii

Data publicării:
eugen teodorovici
FOTO. Inquam Photos / Octav Ganea

Senatul Academiei Naţionale de Informaţii „Mihai Viteazul” (ANIMV) s-a autosesizat şi face verificări privind condiţiile de absolvire în cazul lui Eugen Teodorovici. Anunţul ANIMV vine în contextul în care fostul ministru al Finanţelor a spus, într-o emisiune la TVR, că a primit o diplomă de la Academie, dar că nu ştie ce fel de diplomă şi că nu a fost la cursuri „nici măcar o dată”, informează news.ro.

171011_DNA_BELINA_05_INQUAM_Photos_Octav_Ganea teodorovici
Eugen Teodorovici / Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul” precizează, într-un comunicat de presă postat miercuri pe site-ul instituţiei, că în 2013 Eugen Teodorovici a absolvit Colegiul Naţional de Informaţii, fiind vorba despre un curs postuniversitar de 45 de zile.

„Domnul Eugen Teodorovici a absolvit Colegiul Naţional de Informaţii în 2013, un curs postuniversitar de 45 de zile dedicat civililor. Senatul actual al Academiei Naţionale de Informaţii Mihai Viteazul (ANIMV) s-a autosesizat pentru a verifica condiţiile de absolvire în cazul domnului Teodorovici. Vă informăm că rezultatul acestor verificări va fi comunicat public pe site-ul ANIMV", menţionează Academia Naţională de Informaţii.

Anunţul vine în contextul în care Eugen Teodorovici a spus, marţi seară, într-o emisiune la TVR, că a primit o diplomă de la Academie deşi nu a fost la cursuri „nici măcar o dată”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri