Ce fac foştii miniştri ai cabinetului Grindeanu

Data publicării:
augustin jianu, sorin grindeanu si victor ponta_vpolitic crop

După cele şase luni petrecute la Guvern, miniştrii care nu s-au regăsit în cabinetul Tudose îşi caută de lucru. Viorel Ştefan şi Ionuţ Vulpescu se întorc în Parlament. Augustin Jianu vrea să ia o pauză de la viaţa politică şi să plece în vacanţă. Fostul premier Sorin Grindeanu e hotărât să petreacă mai mult timp cu familia.

După ce şi-a pierdut funcţia de premier şi a fost dat afară din PSD, Sorin Grindeanu ia o pauză de la viaţa politică şi se întoarce acasă.

Sorin grindeanu: „În mod sigur zilele următoare o să merg la Timişoara să-mi văd familia. (Rep.:Din punct de vedere politic ce veţi face de acum înainte?) Nu ma schimb peste noapte, nu îmi schimb partidul aşa cum au făcut unii”.

Augustin Jianu, singurul ministru care nu și-a dat demisia din cabinetul Grindeanu, se gândește să-şi ia o vacanţă: „Îmi văd de viaţă, eventual o să-mi iau şi un concediu”.

Fostul ministru al Finanţelor, Viorel Ştefan, în schimb, revine în Parlament: „Îmi voi relua activitatea în cadrul in cadrul Camerei Deputaţilor, la comisia de buget finanţe. Sigur e program de vacanţă, dar până în luna septembrie ne vom pregăti cu portofoliul şi sperăm să continuăm proiectele începute”.

Tot în Parlament se întoarce şi Ionuţ Vulpescu, cel care a condus ministerul Culturii în Guvernul Grindeanu.

Ionut Vulpescu: „Mă întorc la Senat, dar nu o să păsăresc acest domeniu. O să activez în comisia de cultură”.

După ce a revenit, pentru scurt timp, la Palatul Victoria, Victor Ponta se întoarce la asociaţia pe care o conduce: Black Sea 2020. Ar avea şi posibilitatea să i se alăture prietenului său Daniel Constantin, care şi-a lansat un partid politic la mijlocul lunii mai.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri