Ce i-a spus lui Dacian Cioloș primarul PSD de la Buzău

Data actualizării: Data publicării:
ciolos digi24

Liderul PLUS, Dacian Cioloș, a dezvăluit luni, la Digi24, că în țară mocnește nemulțumirea față de guvernare inclusiv în rândurile edililor PSD. El a povestit ce i s-a întâmplat zilele trecute la Buzău, unde, în timp ce reprezentanții USR PLUS strângeau semnături pentru alegerile europarlamentare, în fața Primăriei, a venit însuși primarul PSD și a stat de vorbă cu ei.

Erată: Dacian Cioloș a precizat ulterior că se referea la primarul de la Buzău, deși în timpul emisiunii a vorbit despre edilul PSD din Bacău.

Am fost la Bacău, ieri-alaltăieri, și primarul, pesedist (Constantin Toma - n.r.), în fața Primăriei - acolo, în stradă, eram noi, cei de la USR-PLUS, erau oameni, adunau semnături - și a venit să ne vorbească de faptul că e nevoie de meritocrație în administrația publică, că administrația publică e ineficientă, că administrația publică locală nu are resursele ca să poată să facă investiții și să poată să plătească ajutoarele sociale, care sunt decise de Parlament, dar care nu sunt bugetate... Primarul PSD a spus lucrurile acestea! Deci, cam asta se întâmplă în țară și nu știu cine-i dă briefingurile dlui Dragnea, dar în niciun caz colegii dânsului primari PSD, care se confruntă cu așteptările oamenilor, direct, acolo”, a declarat Dacian Cioloș la Digi24.

Liderul PLUS a arătat că alegerile din 26 mai sunt esențiale, pentru că acolo partidele din opoziție vor putea avea un mandat clar din partea alegătorilor „să ia taurul de coarne și să răstoarne această majoritate” și să înceapă să se gândească la o alternativă pentru România. „Noi, la USR PLUS, în Alianța 2020 USR PLUS, asta facem și de-asta noi tot spunem că alegerile din 26 mai sunt mai mult decât obiectivul de a trimite câțiva europarlamentari în Parlamentul European - deja un subiect foarte important, pentru că avem nevoie acolo de oameni care să lucreze în interesul României, pentru că PSD nu lucrează în interesul României acolo, că n-are cu cine să lucreze în interesul României”, a declarat Dacian Cioloș la Digi24.

Citiți și: 

Dacian Cioloș: „Acolo sunt adevărații români patrioți - cei care trimit bani acasă și care nu pleacă capul în fața PSD”

Cioloș, la Digi24: Atacul la Kovesi e e singura acțiune vizibilă la nivel european a președinției României a UE

D. Cioloş, la Digi24: Reţeaua de aprozare e o idee comunistă. Dragnea se interesa de subvenţii la tomate şi carnea de porc din interes

Dacian Cioloș, la Digi24: PSD confundă majoritatea cu ideea de a subordona tot

D. Cioloş, replică la Digi24 pentru liderul PSD: Liviule, nu ţine! Întreb unde sunt foştii securişti trecuţi la PSD

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri