Ce îi transmit Victor Ponta și Viorel Hrebenciuc lui Adrian Năstase, înaintea sentinței de astăzi

Data publicării:
viorel hrebenciuc crop

Cred sincer că, pentru toate lucrurile importante şi bune pe care domnia sa le-a făcut pentru România, ideea de a fi hăituit o viaţă întreagă de sistemul domnului Băsescu este o mare nedreptate”, a afirmat premierul Victor Ponta.  

Suntem alături de Adrian Năstase. Am fost, în tot acest timp, alături de domnia sa, îi ținem pumnii”, a declarat și europarlamentarul Cătălin Ivan.

„Îi doresc mult succes şi Dumnezeu să îl ajute să facă faţă la aceste încercări”, a spus Gheorghe Nichita, primarul municipiului Iaşi.

Și Rovana Plumb, vicepreşeinte PSD, a avut un mesaj de susținere pentru Adrian Năstase: „Doresc din tot sufletul să se facă dreptate şi suntem alături de el”.

„Sper într-o soluţie care să îi fie favorabilă după atâţia ani”, a declarat, la rândul său, Ecaterina Andronescu, vicepreşedinte PSD.

Și deputatul Viorel Hrebenciuc s-a alăturat susținătorilor fostului premier. „Să îl ajute Dumnezeu”, a spus deputatul. 

Înalta Curte de Casație și Justiție anunţă, astăzi, decizia definitivă în dosarul Zambaccian, ultimul proces pe care fostul premier Adrian Năstase îl mai are pe rol. Dezbaterile s-au încheiat în decembrie, însă atunci cei cinci judecatori au decis să amâne pentru 6 ianuarie pronunţarea hotărârii. În prima instanţă, Adrian si Dana Năstase au fost condamnaţi la câte trei ani de închisoare cu suspendare. DNA a cerut însă închisoare cu executare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri