Ce mesaj le-au transmis cei de la USR partenerilor din PLUS, de Ziua Îndrăgostiților

Data publicării:
dan barna si dacian ciolos la alexandria stau pe o bancă
Foto Marius Rus/Facebook

USR Braşov a postat pe pagina de Facebook, cu prilejul Zilei Îndrăgostiţilor, un mesaj adresat partenerilor din Plus Braşov, în care face referire la „egalizarea” relaţiei dintre cele două formaţiuni politice, informează Agerpres.

„Mama ne întreabă când ne luăm. Prietenii ne întreabă când ne luăm. Vecinii spun că nu ne mai luăm. Plus Braşov, am făcut rezervare la Primărie. Mergem?", se arată în mesajul postat de USR Braşov de Valentine's Day.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Senatorul Allen Coliban, candidat desemnat de USR în funcţia de primar al municipiului Braşovului, a explicat că mesajul se referă la faptul că Alianţa USR-Plus va avea candidat unic pentru această funcţie şi că ideea fuziunii a fost deja lansată la nivelul conducerii celor două partide.

Recent, la nivel central, cele două formațiuni au anunțat deja că se îndreaptă către o fuziune. Comitetul Politic al USR şi Consiliul Naţional PLUS au mandatat birourile naţionale să demareze pregătirea procesului şi condiţiilor de fuziune, anunţă Alianţa USR PLUS prin intermediul unui comunicat de presă.

Editor web: M.L.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri