Ce promit liberalii românilor, dacă PNL va câștiga alegerile anticipate

Data publicării:
Ludovic Orban, Raluca Turcan, Florin Cîțu, PNL, consultări la Cotroceni
Foto: InquamPhotos/George Călin

Vicepremierul PNL, Raluca Turcan, consideră că economia răspunde „pozitiv” la ideea declanșării alegerilor anticipate, care ar putea asigura majoritatea PNL în Parlament și o guvernare liberală „de minimum patru ani”.

„Alegerile anticipate sunt așteptate de români, de mediul de afaceri și de partenerii instituționali”, a declarat prim-vicepreședintele PNL, Raluca Turcan, într-o postare publicată pe Facebook, în care sunt prezentate realizările guvernului Orban, după trei luni de guvernare.

„Inflația va coborî în primul trimestru până la 2,8% (prognoza BNR), comparativ cu explozia de prețuri din anul 2019”, a promis Raluca Turcan, care a adăugat că „deficitul bugetar scade de la 4,6% din PIB în 2019, la 3,58% în acest an și vom ajunge la 2.7% din PIB în anul 2022”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Printre alte realizări ale guvernării Orban, vicepremierul a menționat ieftinirea „cu peste 32 de bani pe litru” a carburanților, creșterea câștigului salarial mediu net, sau faptul că prețurile la facturile pentru curent și gaze „nu au mai crescut ca în ultimele 3 ierni”.

„Dacă numai în trei luni de guvernare am reușit să stabilizăm economia și să generăm atâtea efecte benefice pentru mediul economic și pentru buzunarul cetățenilor români, imaginați-vă cât de mult s-ar schimba România în bine după o guvernare liberală de minimum patru ani, cu un Parlament scos din mâinile unui PSD toxic și ilegitim”, a declarat Raluca Turcan.

Editor web: M.L.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri