Ce se va întâmpla cu primarul PSD care a criticat dur organizarea mitingului. Edilul spune că a primit un mesaj

Data publicării:
primar psd

Primarul social-democrat al oraşului Cavnic, Vladimir Petruţ, care a criticat în presa locală decizia trimiterii a peste 1.500 de persoane din Maramureş la mitingul organizat de PSD la Bucureşti, a declarat, joi, pentru AGERPRES, că a fost informat de liderul judeţean al partidului că pentru opina sa “separată” ar putea fi exclus din formaţiunea politică.

“A fost o opinie personală faţă de modul cum se raportează PSD Maramureş la organizarea unui eveniment. (...) În replică, preşedintele PSD Maramureş m-a informat printr-un comunicat de presă că aş putea fi exclus din partid. Pentru simplu fapt că am avut o opinie separată se poate vedea cum înţeleg liderii PSD Maramureş lucrurile în acest moment”, a spus Vladimir Petruţ.

În urmă cu o zi, primarul oraşului Cavnic a declarat într-o emisiune a unui post local de televiziune că nu înţelege utilitatea mitingului care va fi organizat la Bucureşti, atât timp cât PSD se află la guvernare.

“Prostia asta de miting (...). Cum să faci tu miting în capitala ţării, când tu conduci ţara. Tu ai prefecţii, tu ai primarii, tu ai preşedinţii de Consilii Judeţene, tu ai Guvernul României, tu ai Senatul, tu ai Camera Deputaţilor, tu poţi legifera. (...) Sau merg cumva să-l apere pe penalul Dragnea?”, a spus Petruţ.

Gabriel Zetea: "Vladimir Petruţ a renunţat la calitatea de membru PSD din februarie 2017"

Primarul de Cavnic, Vladimir Petruţ continuă să facă afirmaţii surprinzătoare la adresa PSD, deşi la nivel declarativ a renunţat la calitatea de membru de mai bine de un an de zile. Referitor la ieşirile publice ale edilului Petruţ, liderul PSD Maramureş, Gabriel Zetea, dar şi parlamentarii de Maramureş au poziţii tranşante.

"Am citit şi eu cu surprindere, azi, declaraţiile primarului din Cavnic, Petruţ Vladimir despre PSD şi despre mitingul împotriva abuzurilor organizat de PSD, sâmbătă, la ora 20,00, la Bucureşti, în Piaţa Victoriei şi doresc să fac câteva precizări.

Primul lucru pe care îl semnalez este acela că Vladimir Petruţ nu mai este de facto membru PSD din februarie 2017, când a anunţat PUBLIC că renunţă la toate funcţiile deţinute în PSD şi că nu susţine politica partidului. Din laşitate nu şi-a depus şi demisia din funcţia de primar obţinută în numele PSD, însă pentru acest lucru îl vor sancţiona căvnicarii. Mai mult, sunt de notorietate negocierile purtate în această perioadă cu PNL, ALDE, Pro România, UNPR, pentru a adera la unul dintre aceste partide şi e posibil să fie mai multe, însă cu scuzele de rigoare, nu urmăresc activitatea tuturor. PSD va informa periodic căvnicarii despre activitatea administraţiei publice locale prin consilierii PSD locali şi vom atrage atenţia asupra nerealizărilor din aceşti ani datorate managementului de slabă calitate de la vârful Primăriei Cavnic", a declarat preşedintele PSD Maramureş, Gabriel Zetea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Orașul din România de care fuge toată lumea, deși chiriile încep de la 9 lei: "Au zis că nu mai pot sta în...
Digi FM
Florin Negruțiu dezvăluie strategia subtilă a lui Marcel Ciolacu în PSD și politica din spatele alegerilor...
Pro FM
Cât a avut de tras Celine Dion după ziua nunții! "Am mers la doctor. A trebuit să iau antibiotice vreo 3...
Film Now
Ben Stiller spune că a fost terifiat de recenziile îngrozitoare primite în urma lansării filmului „Zoolander...
Adevarul
Scene horror în centrul Londrei. Mai mulți cai plini de sânge și-au aruncat călăreții și au lovit mașini și...
Newsweek
VIDEO 25 de nave rusești staționează în Marea Neagră. Vestea bună: Nu au muniție și drone de atac
Digi FM
Motivul pentru care Dinu Maxer s-a supărat supărat pe Smiley și Damian Drăghici: "Mă deranjează!”
Digi World
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă...
Digi Animal World
Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să...
Film Now
Antonio Banderas, impecabil pe covorul roșu la brațul lui Nicole Kimpel. Actorul și iubita lui cu 21 ani mai...