Ce-și doresc politicienii în 2015

Data publicării:
udrea macovei-2

"La multi ani! Vă mulţumesc pentru gândurile frumoase", este mesajul ce însoţeşte filmuleţul postat de soția premierului. Victor Ponta și-a petrecut Revelionul alături de familie şi a postat pe Facebook un mesaj împăciuitor pentru anul ce tocami a început.

Pe șeful Executivului, cumpăna dintre ani l-a găsit la Orăștie, în același complex de agrement în care îşi anunţa, cu 6 luni în urmă, intrarea în cursa prezidenţială. 2014 nu i-a îndeplinit dorința politică.

Ca o piatră de moară pare că atârnă această neîmplinire pentru toți social democrați. Valeriu Zgonea s-a confesat în urarea sa de an nou că deși a muncit mult, poate nu a comunicat suficient.

„Facem bilanţul și ne propunem să fim mai buni, mai uniți, mai serioşi și mai determinați. Să avem un An Nou în care să îndreptăm greșelile”, a scris Valeriu Zgonea.

Un alt candidat la funcţia supremă, Monica Macovei, și-a amintit de votul puternic al diasporei și a urat un An Nou cu decizii bune pentru țară.

„Dragi prieteni, luna noiembrie a anului 2014 a unit românii din țară, exil și diaspora. Românii au arătat că nimeni nu-i poate umili și că luptă pentru drepturile lor. România nu poate merge mai departe cu partide politice anchilozate în corupție și obosite de democraţie. De aceea, la începutul lui 2015 ne vom reuni într-o structură nouă și vom începe transformarea României”, a scris Monica Macovei.

Din Maldive, Elena Udrea a postat o fotografie cu imaginea Revelionului pe malul Oceanului Indian. Un 2014 în flăcări și un "La Mulți ani", în engleză, pentru 2015 . Cumpăna dintre ani a găsit-o pe şefa Partidului Mişcarea Populară la 30 de grade.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri