Ce spune Dragnea când e întrebat de preluarea patrimoniului Tel Drum de către fiul său

Data actualizării: Data publicării:
171026_DRAGNEA_indagra_88_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Foto: INQUAM_Octav Ganea

După ședința Birourilor Permanente ale celor două Camere, președintele PSD, Liviu Dragnea, a fost întrebat de jurnaliști ce știe despre preluarea de către fiul său, Valentin Ștefan Dragnea, a patrimoniului firmei Tel Drum. Răspunsurile au fost evazive și, pe alocuri, a răzbătut din ele iritarea liderului social-democrat.

171026_DRAGNEA_indagra_88_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Liviu Dragnea și fiul său, Valentin Ștefan Dragnea. Sursă foto: INQUAM PHOTOS / Octav Ganea

Fiul președintelui PSD, Valentin Ștefan Dragnea, a cumpărat de la Tel Drum patru proprietăți, în total 3,9 hectare, la intrarea în Turnu Măgurele, printre care și vila de protocol a Partidului Comunist, cu piscină și acareturile aferente, după cum reiese dintr-o investigație Rise Project. Procedurile ar fi fost demarate înainte ca Tel Drum să ceară intrarea în insolvenţă.

Întrebat dacă știe de aceste achiziții, Liviu Dragnea a răspuns: „Nu știu”.

Întrebat de jurnaliști dacă fiul nu i-a comunicat nimic despre achizițiile pe care intenționa să le facă de la Tel Drum, președintele PSD a continuat: „Nu, dar de ce trebuia să-mi comunice mie? Ce DNA acuma pregătește să intre și în familie să înțeleg...”.

„Poate vă cere sfaturi legate de afaceri” au insistat jurnaliștii. „Uite nu-mi cere. Mai ales că, din câte știu eu, el nu e nici director, nici administrator, nu are nicio funcție executivă acolo, dar nu contează”, a fost răspunsul iritat al lui Liviu Dragnea.

„Declarați domnule Dragnea că nu aveți nicio legătură cu firma Tel Drum. Vă mențineți această declarație?”, a fost o altă întrebare adresată președintelui PSD. „Eu înțeleg că o firmă a făcut achiziții de la altă firmă, nu fiul meu”, a răspuns Dragnea, adăugând „eu nu am nicio legătură cu firma Tel Drum”.

„Ce nu se înțelege aici? E atât de disperat DNA încât vă pune să puneți întrebările astea? Are nevoie de alte informații? Poate să mă cheme”, a continuat liderul social-democrat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri