Ce spune Dragnea despre sondajele în care PSD scade și PNL crește

Data actualizării: Data publicării:
180108_CEX_PSD_022_dragnea INQUAM_Photos_Octav_Ganea

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a comentat ironic cifrele prezentate, în ultimele zile, de mai multe institute de sondare a opiniei publice.

liviu dragnea 180115_PSD_CEX_031_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Sursă foto: INQUAM PHOTOS / Octav Ganea

„Aşa este. Eu cred că PSD este deja sub 10%, iar PNL este peste 50%. Creşte ca Greuceanu. Una peste alta, aşa la două zile apare un sondaj înainte de congres. Ne-am prăbuşit. Cred că avem undeva la 8-9% şi PNL se duce spre 60%”, a declarat Dragnea, răzând, când a fost întrebat de jurnaliști dacă îl îngrijorează cifrele din sondajele de opinie.

„Așa ni se spunea și în 2016, că PSD este praf, și uite că am câștigat alegerile”, a mai spus liderul PSD.

Întrebat dacă social-democrații au alte cifre decât cele prezentate public în ultimele zile, Dragnea a arătat că se fac evaluări „proprii” la partid, dar nu a avansat și cifre. „Propriile evaluări le facem pentru noi, pentru analizele noastre, pentru a ne rafina atitudinea, comunicarea și politicile”, a mai spus șeful social-democraților.

Potrivit unor sondaje, partidul condus de Liviu Dragnea pierde tot mai multe procente de la lună la lună, astfel că, față de momentul alegerilor parlamentare din 2016, a scăzut în preferințele electoratului cu peste 16 procente.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri