Ce spune Mihai Chirica despre reconcilierea cu Liviu Dragnea

Data publicării:
mihai chirica fb

Primarul Iaşiului, Mihai Chirica, spune că o reconciliere între el şi președintele PSD, Liviu Dragnea, nu este posibilă, informează news.ro.

Întrebat cum comentează faptul că fostul premier Sorin Grindeanu s-a întâlnit cu liderul PSD Liviu Dragnea, primarul Iaşiului Mihai Chirica a spus, joi, într-o conferinţă de presă, că nu a discutat în ultima perioadă cu Grindeanu, dar că o revenire în politică i se poate întâmpla oricui.

„Eu n-am avut o discutie cu Grindeanu în ultima perioadă. O revenire în politică i se poate întâmpla oricui, prin urmare n-ar trebui s-o interzicem domnului Grindeanu. Concilierea face parte din practica diplomatică şi politică a oricărui om şi a oricărei structuri politice. Dacă a făcut-o şi îi este bine, îl felicit”, a afirmat Mihai Chirica.

Cât priveşte o împăcare între el şi Dragnea, Mihai Chirica a spus: „Între mine şi domnul Dragnea nu e posibilă o reconciliere după modelul Grindeanu. Nu vreau să fiu ambasador la Chişinău. Eu nu neg nicio posibilitate de a discuta cu o persoană, indiferent dacă este rege sau sclav”, a adăugat Chirica.

Mihai Chirica a mai spus că nu s-a decis încă dacă va candida la şefia organizaţiei judeţene Iaşi a PSD, pentru că este preocupat de finalizarea unor proiecte importante ale primăriei.

Întrebat de către jurnalişti dacă totuşi îl bate gândul să se înscrie în cursa pentru conducerea PSD Iaşi, Chirica a răspuns: „Nu totul în viaţă se face cu bătaie”.

Fostul premier Sorin Grindeanu a afirmat, miercuri, că s-a întâlnit cu liderul PSD Liviu Dragnea în urmă cu câteva zile şi au discutat despre „ce s-a întâmplat în urmă cu câteva luni”, precizând că nu a fost o discuţie tensionată.

Grindeanu a infirmat că i s-ar fi propus funcţia de consul sau ambasador la Chişinău, aşa cum s-a vehiculat în presă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri