Cea mai scurtă primă declarație de premier. Nicolae Ciucă a spus într-un minut ce obiective are și i-a mulțumit lui Ludovic Orban

Data actualizării: Data publicării:
Nicolae Ciucă cu masca
Nicolae Ciucă. FOTO: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Nicolae Ciucă a făcut prima declarație de presă în noua sa calitate de premier interimar, o declarație de doar câteva zeci de secunde în care și-a anunțat obiectivele și faptul că va îndeplini în continuare și atribuțiile de ministru al Apărării.

Am preluat conducerea interimară a Guvernului până la formarea noului Executiv. În perioada următoare vom continua să focalizăm atenția Guvernului pe gestionarea pandemiei COVID-19, punerea în aplicare a strategiei de vaccinare, vom continua măsurile economice în sprijinirea celor afectați de criză, ne vom concentra atenția pe finalizarea anului financiar 2020 și pregătirea anului 2021.

Vreau să-i mulțumesc domnului Ludovic Orban pentru echilibrul pe care a reușit să-l realizeze între măsurile pentru COVID-19 și măsurile economice.

Voi continua să asigur atribuțiile de ministru al Apărării Naționale”, a declarat premierul interimar Nicolae Ciucă.

Nicolae Ciucă a preluat marţi dimineaţă mandatul de premier interimar, după desemnarea de luni seară de către preşedintele Klaus Iohannis.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri