Chirica: Nu vrem să politizăm manifestările de Ziua Unirii şi nu vrem să ţipăm inutil. Au fost invitați șefii de partide, inclusiv AUR

Data publicării:
Mihai Chirica inconjurat de reporteri
Primarul Iașiului, Mihai Chirica. FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea

Primarul Iaşiului, Mihai Chirica, a a spus că toți șefii de partide au fost invitați la manifestările de Ziua Unirii de a Iași, la care vor participa și premierul Nicolae Ciucă și mai mulți miniștri. El a adăugat că evenimentul nu trebuie politizat sau perturbat de ţipete.

Mihai Chirica a afirmat vineri, într-o conferinţă de presă, că la manifestări vor fi prezenţi premierul Nicolae Ciucă, dar şi mai mulţi miniştri, fiind totodată adresate invitaţii tuturor şefilor de partide.

Nu vrem să politizăm acest eveniment şi nu vrem să ţipăm inutil. Vrem într-adevăr să fie unire şi să încercăm să facem un eveniment dedicat înaintaşilor noştri. Sunt invitaţi toţi preşedinţii de partide”, a spus Chirica într-o conferință de presă.

Întrebat dacă au fost invitaţi și şefii AUR, Chirica a spus: „Sigur că da, inclusiv de la AUR - şi îi aşteptăm cu drag. Şi ei au o agendă naţionalistă şi încercăm să-i înglobăm în rândul manifestărilor organizate de către noi. Poate să vină toată lumea, este loc pe scenă pentru fiecare dintre ei”.

Manifestările dedicate Zilei Unirii Principatelor Române vor avea loc marţi, în Piaţa Unirii din Iaşi.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri