Chiţoiu: PNL nu va rămâne la guvernare dacă nivelul cotei unice de impozitare va fi majorat

Data publicării:
daniel chitoiu mediafax 1

Dacă nivelul cotei unice de impozitare va fi majorat pentru anul viitor, PNL nu va rămâne la guvernare, a declarat ministrul Finanţelor, vicepremierul liberal Daniel Chiţoiu.

Întrebat de presă dacă PNL va mai rămâne la guvernare dacă anul viitor, din orice motiv, va fi majorată cota unică, Daniel Chiţoiu a răspuns scurt : „Nu”, potrivit Mediafax.

Liderii USL au vorbit la finalul ultimei şedinţe a Uniunii despre varianta reducerii TVA şi creşterii cotei unice în contextul discuţiilor legate de construcţia bugetară pentru anul 2014.

Premierul Victor Ponta a afirmat, joi, că el este cel care i-a cerut ministrului de Finanţe diferite scenarii pentru creşterea încasărilor la buget, discutate în USL, deoarece este mai uşor să se ceară la TV scăderi de taxe şi bani „mai ales când ai campanie electorală şi nicio responsabilitate”.

El a precizat că nu va majora cota unică de impozitare, dar că i-a cerut ministrului de Finanţe diferite scenarii pentru creşterea încasărilor la buget, discutate în USL, şi că aşteaptă concluzii din partea acestuia.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri