Video Cîmpeanu și Negoiță, amuzați de mesajul „Puie Monta” la o grădiniță din București. Primarul sectorului 3: „Foarte inspirat!”

Data actualizării: Data publicării:
cimpeanu-negoita-gradinita-INQUAM_Photos_Octav_Ganea-scaled
Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, și primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, au fost întâmpinați cu mesajul „Puie Monta” scris pe podeaua unei grădinițe, cu piese lego. Cei doi demnitari s-au amuzat, iar Cîmpeanu a spus chiar că este un mesaj „foarte inspirat”, relatează G4 Media.

Cei doi demnitari au inaugurat în această dimineață o grădiniță din sectorul 3. În timp ce făceau turul grădiniței, au intrat într-o cameră care avea, pe podea, mai multe piese cu litere și cifre. Pe primele două rânduri era scris mesajul „Puie Monta”, sloganul protestatarilor față de fostul premier Victor Ponta.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Cine a aranjat Lego ăsta? Foarte inspirat”, a spus râzând Robert Negoiță, potrivit imaginilor filmate de fotojurnalistul Octav Ganea de la Inquam Photos.

„N-ați văzut ce scrie pe primele două rânduri?”, i-a întrebat pe ziariști Sorin Cîmpeanu.

Ambii demnitari au avut o relație apropiată cu Victor Ponta.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri