Cinci români morți, într-o explozie în Cehia. Viorica Dăncilă a transmis un mesaj de condoleanţe

Data actualizării: Data publicării:
dancila

Premierul Viorica Dăncilă a transmis, vineri, un mesaj în care-şi exprimă compasiunea şi solidaritatea cu familiile românilor morţi în accidentul de la uzina chimică din Cehia.

Viorica Dăncilă a precizat că se află în permanentă legătură cu Ministerul Afacerilor Externe pentru a se asigura că se oferă ajutorul necesar.

„Am aflat cu durere despre accidentul produs la o uzină chimică din Cehia, în urma căruia şi-au pierdut viaţa mai multe persoane, între care şi cetăţeni români. Transmit întreaga mea compasiune şi solidaritate familiilor îndurerate. Sunt în permanentă legătură cu Ministerul Afacerilor Externe, care a luat imediat toate măsurile de urgenţă şi a făcut toate demersurile necesare pentru ca familiile victimelor cetăţenilor români să primească asistenţa consulară de care au nevoie”, a afirmat Viorica Dăncilă, conform unui comunicat transmis de Guvern.

Cinci români au murit în explozia de la uzina din localitatea Kralupy nad Vltavou, Cehia. Uzina era specializată în producţia de cauciuc sintetic şi polistiren.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri