Cine este Marius Budăi, ministrul care îi va lua locul Olguţei Vasilescu

Data publicării:
Budai_Marius
Marius Budai

Deputatul Marius Budăi, propus ministrul al Muncii, este economist licenţiat şi are un master în Managementul financiar-contabil al administraţiei publice. În trecut, a fost director executiv al Casei de Pensii Botoşani, director la Agenţia pentru Prestaţii Sociale din acelaşi judeţ, şef de serviciu şi inspector la Protecţia Copilului, dar şi reprezentant zonal la o firmă de curierat şi administrator la o firmă din domeniul alimentaţiei publice.

Budai_Marius
Marius Budai

Născut în 1972, deputatul Marius Constantin Budăi este membru în Comisia pentru buget, finanţe şi bănci, membru în Comisia comună pentru integrare europeană dintre Parlamentul României şi Parlamentul Republicii Moldova.

Între 2013 şi 2016 a fost director executiv al Casei Judeţene de Pensii Botoşani, iar anterior, între 2009 şi 2013 a fost şef serviciu achiziţii publice, administrativ, la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Botoşani. Tot în 2009, a fost director la Agenţia Judeţeană pentru Prestaţii Sociale Botoşani, iar de-a lungul timpului a mai fost referent -inspector la DGASPC Botoşani, şef de cabinet parlamentar, iar între 2001 şi 2008 a fost reprezentant zonal la o firmă de curierat în Galaţi. De asemenea, a fost adminstrator la o firmă de alimentaţie publică.

El are un master în Managementul financiar-contabil al administraţiei publice, la Universitatea "Spiru Haret" şi din 2008 este economist licenţiat la Universitatea "Spiru Haret" - Facultatea de Finanţe şi Bănci (Bucureşti). De asemenea, el are o diplomă în public speaking.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri