Cine este Oana Bulai, noul consilier al premierului Dăncilă

Data actualizării: Data publicării:
oana bulai

Oana Gianina Bulai a fost numită consilier de stat în aparatul de lucru al prim-ministrului. Ea este administrator public al judeţului Neamţ şi a fost consilier al preşedintelui Consiliului Judeţean Neamţ, Ionel Arsene, suspendat din funcţie după ce a fost arestat preventiv într-un dosar de trafic de influenţă, scrie News.ro.

Decizia de numire în funcţa de consilier de stat a Oanei Gianina Bulai a fost luată de către premierul Viorica Dăncilă şi a fost publicată luni în Monitorul Oficial. Noul consilier al premierului Dăncilă se va ocupa de problemele din domeniul educației și sănătății.

Oana Gianina Bulai este administratorul public al judeţului Neamţ, funcţie pe care o ocupă de un an. Ea a fost şi consilier judeţean, post din care a demisionat pentru a ocupa funcţia de consilier personal al preşedintelui Consiliului Judeţean Neamţ, Ionel Arsene, suspendat din funcţie după ce a fost arestat preventiv pentru trafic de influenţă. În prezent, el este cercetat sub control judiciar. Ionel Arsene este preşedintele PSD Neamţ.

În urmă cu un an, Oana Bulai a câștigat funcția de administrator public în Piatra Neamț, după un concurs în care a fost singura candidată și la care a obținut o medie finală de 8,94 (8,72 la proba scrisă și 9,14 la interviu). Potrivit CV-ului său, Oana Bulai este absolventă a Facultății de Administrație Publică, având un master în Științe Politice și Leadership în Administrație, și are 12 ani de experiență managerială.

„Pentru a-mi răspunde la întrebările personale şi pentru a-mi descoperi misiunea pe acest pământ, m-am lăsat la rândul meu, învăţată de către alţii. Am studiat, trăit şi experimentat Theta Healing, Respiraţia inimii, Shamanism, Respiraţie holotropică, Reiki, Meditaţia prin rugăciune şi cam tot ce înseamnă cursuri de profil din România. Am avut trăiri extraordinare care m-au purtat pe calea inspiraţiei şi a transformării”, îşi făcea o prezentare Oana Bulai în cartea „TU - Ghid cu secrete despre tine”, pe care şi-a lansat-o în anul 2015, relatează Adevărul.

Potrivit declarației sale de avere, Oana Bulai deține șapte terenuri în județul Neamț, un apartament, bijuterii în valoare de 6.000 de euro, a acordat împrumuturi în valoare de 62.000 de euro și a contractat două credite în valoare de 150.000 de lei, respectiv 64.682,98 lei.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri