Cine sunt candidații PRO România din Suceava pentru alegerile parlamentare

Data publicării:
Victor Ponta Pro Romania Articol susținut de PRO ROMANIA

PRO România deschide listele, la Suceava, cu actualul deputat Cătălin Nechifor pentru Camera Deputaților și cu medicul veterinar Octavian Ilișoi pentru Senat. Celor doi li se alătură specialiști în silvicultură, economiști, antreprenori și alți profesioniști din administrația publică.

„Mă bucur că PRO România poate prezenta sucevenilor o alternativă. Avem candidați buni, profesioniști din mai multe domenii, oameni integri. Misiunea noastră este să apărăm cetățenii de abuzurile oricărei guvernări și să ne asigurăm că oamenii își recapătă încrederea în Parlament, ca instituție care face legi cu adevărat pro-România”, a declarat Cătălin Nechifor, candidatul PRO România pentru Camera Deputaților.

Lista de la Senat este deschisă de Octavian Ilișoi, medic veterinar cu experiență antreprenorială, cunoscător al provocărilor de care se lovesc crescătorii de animale. Ilișoi este un medic veterinar foarte bine pregătit, crescător de animale și antreprenor cunoscut în județ. Cunoaște foarte bine realitățile Sucevei și este pregătit să apere interesele crescătorilor de animale direct din Parlament.

Pentru Camera Deputaților, lista candidaților PRO România Suceava se continuă cu:

Emilian Iuliu Havrici: Aflat la finalul primului mandat de deputat, Havrici este recunoscut pentru eforturile depuse pentru modificarea legislației din domeniul silvic. Este și inginer silvic cu multă experiență, fost șef de ocol. Havrici se va bate în continuare pentru ca pădurile sucevene să fie administrate așa cum trebuie.

Luminița Chihai: Economist de excepție, fost președinte al CECCAR Suceava, Chihai s-a implicat în politică pentru că vrea să contribuie la dezvoltarea economiei autohtone. Ea este cunoscută la nivel regional ca om de business cu rezultate excelente.

Sârghe Teodor Sebastian: Economist, cu experiență în administrația publică locală. A fost consilier în cabinetul Președintelui Consiliului Județean Suceava. Cunoaște foarte bine județul și s-a implicat activ în rezolvarea provocărilor cu care se confruntă sucevenii. A intrat în politică pentru că vrea ca Suceava să capete o nouă dimensiune administrativă și politică.

Dorel Deneș: Antreprenor de succes, cu experiență de business atât în România, cât și în Italia. Deneș vrea ca vocea comunităților de români plecați din Suceava în străinătate să fie auzită, iau autoritățile să le protejeze activ drepturile.

Pentru Senat mai candidează și Ciornei Corneliu, doctor stomatolog care înțelege nevoile medicale ale Sucevei, provocările și neajunsurile acestui domeniu. Este hotărât să contribuie la perfectarea legislației din domeniu, pentru ca și România să aibă un sistem de sănătate performant.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri