Explicația unuia dintre parlamentarii deveniți bodyguarzi ai lui Dragnea: „Am ieșit ca o echipă care suntem”

Data actualizării: Data publicării:
protest rezist parlament dragnea_inquam ganea (1)

La ieșirea din plenul Parlamentului, liderul PSD Liviu Dragnea a fost flancat de patru parlamentari PSD și protejat de protestatarii care l-au huiduit pe președintele Camerei Deputaților. Nici jurnaliștii și cameramanii care așteptau o declarație din partea lui Dragnea nu au fost menajați. Politicienii i-au îmbrâncit și i-au bruscat, până când liderul PSD a intrat în biroul său. 

Citește și ”Iohannis se pregătește pentru ce e mai rău. Joacă la totul sau nimic.”

Protest spontan pe holurile Parlamentului, în timpul discursului lui Dăncilă. Mesajele afișate

Președintele USR Dan Barna a scris că cei patru care l-au flancat pe șeful lor sunt Corneliu Buicu, Dorel Căprar, Vlad Bontea și Ilie Toma, toți deputați ai PSD. 

Întrebat de un reporter de ce deputații au făcut cordon în jurul lui Liviu Dragnea și i-au bruscat pe jurnaliști, deputatul Ilie Toma spune că ziariștilor „li s-a părut” și că PSD funcționează ca „o echipă care suntem”, scriu ȘtirileProTV

Reporter: De ce aţi făcut cordon în jurul preşedintelui PSD?
Ilie Toma, deputat PSD: Nu, nu vi s-a părut d-voastră.
Reporter: Sunteţi pe imagini
Ilie Toma, deputat PSD: Nu, nu. N-am făcut niciun cordon, am ieșit cu toții.
Reporter: Noi nu făceam decât să punem întrebări, protestatarii erau la 20 de metri
Ilie Toma, deputat PSD: Am ieșit ca o echipă care suntem. Noi funcţionăm ca o echipă.

„Liviu Dragnea a transformat patru parlamentari ai României în gărzi de corp personale împotriva jurnaliștilor care așteptau răspunsuri de la șeful Camerei Deputaților.

Ziariștii au fost loviți și îmbrânciți de Cristian Buicu, Dorel Căprar, Vlad Bontea și Ilie Toma, niște pesediști care au înțeles să-și dovedească loialitatea față de șef prin pumni în loc de răspunsuri.

USR protestează ferm împotriva acestui tratament aplicat ziariștilor care-și făceau onest meseria și-l chestionau pe Dragnea în legătură cu protestul legitim din Parlament al unor cetățeni cinstiți și revoltați de abuzurile PSD. Parlamentul este un spațiu public.”, a scris acesta pe Facebook. 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri