Sari la conținut

Ciocnire majoră Antena 3-Dragnea. Gâdea: "Aveți nişte restanțe foarte mari față de alegători". Ironiile lui Ursu

Iritare la Antena 3, postul TV care l-a sprijinit constant şi masiv pe Liviu Dragnea şi unde liderul PSD obişnuia să prezinte realizările guvernării Grindeanu. La mijloc, afacerile derulate de fiul liderului PSD.

dragnea

Foto: Inquam Photos / George Călin

După episodul consumat luni, la Parlament, când șeful social-democraților a bătut cu degetul în microfonul Antenei 3 și a vorbit despre „mizeria din ultimele două zile”, lui Dragnea i-au răspuns Mihai Gâdea şi Adrian Ursu.

„Domnule Dragnea, nu ar fi mai bine să vă ocupați de guvernare? De astea, cu microfoanele, ne ocupăm noi. De mulți ani de zile, publicul ne preferă pe noi, de departe, pentru onestitatea și pentru faptul că noi nu am făcut niciun compromis cu nimeni. Niciodată. Înțeleg că reacția domnului Dragnea bătând în microfonul Antena 3 a fost un reportaj făcut de colegii mei despre niște businessuri ale fiului său. Un club de manele de nu știu unde din Teleorman. Bun, dacă e ceva în neregulă, puteți da un drept la replică", a fost reacţia lui Gâdea.

Şeful Antenei 3 nu s-a oprit însă aici, reamintindu-i lui Liviu Dragnea priorităţile: "Impresia mea este că aveți niște restanțe foarte mari față de alegători. Impresia mea este că vă aflați după o criză politică majoră iar răfuielile cu presa lăsați-le pentru trecut și pentru Traian Băsescu”.

Ursu: "Să ne ferească Dumnezeu"

Pe un ton similar i s-a adresat ldierului PSD şi Adrian Ursu. ”Dacă îi vom putea privi și ochii în clipa în care spune și face acele gesturi, eu cred că ori îl vom descoperi pe un Liviu Dragnea pe care nimeni nu l-a cunoscut până acum, ori, de fapt, ceea ce am văzut și cunoscut până acum este o uriașă minciună. Dacă acesta este Liviu Dragnea, să ne ferească Dumnezeu. Eu sper că era doar pradă unor emoții pricinuite de episoadele braziliene și nu dorește să aibe aceleași apucături dictatoriale cu presa, apucături pe care le-au mai avut și alții, de-a lungul timpului”.

În ultima vreme, Antena 3 sau vedete ale postului a avut mai multe poziţionări "neprietenoase" faţă de Liviu Dragnea. Săptămâna trecută, televiziunea controlată de familia Voiculescu a dezvăluit existenţa unor tensiuni majore între noul premier şi liderul PSD. Astfel, Mihai Tudose l-ar fi sunat pe Dragnea, la trei zile de la depunerea jurământului în calitate de premier, spunându-i că nu doreşte să răspundă la comenzile date de partid  şi nici nu va pune în aplicare programul de guvernare în termenii existenţi. Detalii AICI.

Un alt exemplu e cel al textului publicat de Radu Tudor, după depunerea apoi votarea moţiunii de cenzură care a dus la căderea Guvernului Grindeanu. "Neîncredere", "sabotare", "suspiciuni şi obsesii personale" sunt doar câteva dintre cuvintele-cheie folosite de autor, în materialul intitulat "Victoria prostiei". Detalii AICI

Citiţi şi: ULTIMA ORĂ. Fiul lui Liviu Dragnea a trecut ferma de porci din Teleorman pe acțiuni anonime

Pe aceeași temă