Ciolacu anunță că PSD începe strângerea de semnături pentru depunerea moțiunii de cenzură

Data publicării:
marcel ciolacu - ganea - 20190611140312_OGN_0662-01
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Președintele PSD Marcel Ciolacu a anunțat că partidul se va reuni în ședință înainte de începerea sesiunii parlamentare, ședință în care va începe strângerea de semnături pentru depunerea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Orban. El precizează că moțiunea poate fi depusă înainte de alegerile locale.

În această sesiune, începând cu 1 februarie, categoric PSD va depune o moțiune de cenzură. La prima reuniune a grupurilor parlamentare, așa se practică înainte de începerea sesiunii, o să ne strângem și o să începem strângerea de semnături, iar în decursul sesiunii vom depune moțiunea de cenzură. Noi nu suntem majoritari în acest moment în Parlament, PSD fiind singurul partid de opoziție, dar descoperim în Guvernul Orban de două luni tot felul de minuni haotice. Așteptăm să convingem și să se convingă celelalte partide care au votat acest guvern de necesitatea depunerii acestei moțiuni de cenzură”, a spus Marcel Ciolacu, la România TV, potrivit Mediafax.

Președintele interimar al PSD subliniază că moțiunea de cenzură poate fi depusă înainte de alegerile locale.

Noi sperăm mai devreme. Avem termen pe toată durata sesiunii. E posibil și înainte de alegerile locale”, a precizat Ciolacu, întrebat dacă PSD va depune moțiunea în luna iunie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri