Ciolacu: Dacă eram premier eu, cred că îmi săreau în cap colegii deja să fac anumite remanieri. E ca la şah, mută albele primele

Data publicării:
SPRIJIN_PENTRU_ROMANIA_06_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că o remaniere guvernamentală „nu este o catastrofă” și că aceasta este atributul premierului. El adaugă că, până acum, premierul Nicolae Ciucă nu a venit cu vreo propunere de remaniere a unui ministru.

„Coaliţia nu se rupe, coaliţia va funcţiona. Întotdeauna există remaniere. Eu v-am spus foarte clar: prim-ministrul trebuie să vină cu propunerile. Dacă eram premier eu, Marcel Ciolacu, şi PSD-ul, cred că îmi săreau în cap colegii deja să fac anumite remanieri. Nu este atributul meu. În acest moment, prim-ministrul nu a venit cu vreo propunere să fie cineva remaniat. E ca la şah, mută albele primele”, a spus Ciolacu.

„Nu cred că prim-ministrul Nicolae Ciucă va face vreodată vreo remaniere fără să stăm de vorbă. Nu confundăm persoane”, a adăugat el.

Întrebat despre evaluarea miniştrilor PSD, Ciolacu a răspuns că „întotdeauna este loc de mai bine”.

„Nu este o catastrofă o remaniere, e un lucru normal în orice democraţie. Nu încercaţi să căutăm nume, câţi miniştri. Haideţi să aşteptăm, când va veni prim-ministrul cu o propunere concretă, sunt ferm convins că nimeni n-o să o facă la Sinaia, pe ascuns”, a afirmat el, cu referire la o ședință a PNL în care, potrivit lui Ciolacu, liberalii ar fi făcut o strategie să atace PSD.

„Se vede de pe Marte, dacă PSD nu-şi asuma să intre la guvernare, era o situaţie complicată nu numai pentru PNL şi marea coaliţie de dreapta, era o situaţie complicată în primul rând pentru români. Evaluările miniştrilor le face prim-ministrul în coaliţie”, a mai spus Ciolacu.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri