Ciolacu, despre protestele anti-restricții: Nimeni nu are dreptul să ne facă teroriști când ieșim în stradă. S-a săturat lumea

Data actualizării: Data publicării:
Mai multe persoane participa la un protest în București faț de noile restricții
Protest față de purtarea măștii în București. Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Președintele PSD Marcel Ciolacu a vorbit luni, după ședința BPN, despre protestele de la sfârșitul săptămânii împotriva restricțiilor. Ciolacu susține că lumea „s-a săturat”. Acesta a criticat și noile restricții impuse de autorități.

„Românii trebuie să își vadă de viața lor, să meargă la muncă, să își ducă copiii la școală. Restricțiile luate au adus mai mult haos decât responsabilitate. Ați văzut ce s-a întâmplat după ora 18 în benzinării. Au distrus parteneriatul dintre guvern și cetățeni și nimeni nu mai are încredere. Este dreptul democratic al românilor să iasă în stradă. Nimeni nu are dreptul să ne facă teroriști când ieșim în stradă”, a declarat Ciolacu.

Președintele PSD susține că măsurile luate de guvern sunt „pompieristice” și că românii sunt ținuți în casă „ca companiile lor să fure”.

„Actualii guvernanți ar trebui să se întrebe de ce au ieșit oamenii în stradă. Toate măsurile sunt pompieristice. Guvernul trebuie să fie eficient. Ei nu fac altceva decât politică. S-a săturat lumea de bâlbele lor și de faptul că nu sunt coerenți și credibili. Nu poți să ți oamenii în casă ca companiile tale să fure” spune Marcel Ciolacu.

Președintele PSD a anunțat din nou depunerea unei moțiuni de cenzură prin care PSD intenționează să demită guvernul.

„Vom discuta și vom căuta să negociem atât cu formațiunile aflate în opoziție, cum este AUR. Cred că vor vota. Negocierea este textul moțiunii și vom negocia și cu ceilalți parlamentari”, a mai spus acesta.

Editor : R.K.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri