Ciolacu, despre schimbarea lui Raed Arafat: Una dintre cele mai mari greșeli ale Guvernului Orban

Data actualizării: Data publicării:
20180829163013_IMG_6057-01pesta porcina arafat Inquam Photos George Calin
Foto: Inquam Photos/George Călin

Marcel Ciolacu a declarat, marți, că schimbarea lui Raed Arafat de la Departamentul pentru Situații de Urgență este una dintre cele mai mari greșeli pe care le-ar putea face Guvernul Orban.

„Este cred că una dintre cele mai mari greșeli pe care actualul Guvern ar putea să o facă. Sunt oameni care nu au agendă publică, au agendă personală și cred că acest lucru se ascunde în schimbarea domnului Arafat. Domnul Arafat este unul dintre oamenii care au demonstrat și au realizat multe lucruri. Când nu muncești și nu faci nimic nu greșești niciodată”, a spus Marcel Ciolacu, la TVR 1, potrivit Mediafax.

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), Raed Arafat, a declarat zilele trecute că nu va demisiona din funcție, în ciuda atacurilor din ultima perioadă, mai ales după apariția filmului privind prima intervenție la Colectiv: „Să mă demită dacă vor”, spune Arafat, care admite că ar putea părăsi România.

Întrebat dacă există un interes pentru distrugerea sistemului de urgență, șeful DSU a răspuns afirmativ, spunând că este vorba de interese interne, dar și externe.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri