Ciolacu, despre viitorul ministru al Apărării: „Avem de unde alege dintre cei care au făcut armata”. Acesta nu exclude o rocadă cu PNL

Data actualizării: Data publicării:
marcel ciolacu pe holul parlamentului si cu telefonul si hartii in mana
Președintee PSD Marcel CIolacu. Foto: INQUAM Photos/ Ilona Andrei

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, nu exclude posibilitatea ca social-democraţii să renunţe la funcţia de ministru al Apărării Naţionale în favoarea PNL.

Întrebat, luni, la Palatul Parlamentului, dacă există posibilitatea ca PSD să cedeze Ministerul Apărării Naţionale liberalilor, Ciolacu a spus: „Este posibil orice în politică. (...) Haideţi să nu intrăm într-o zonă de supoziţii. Eu am spus că este posibil orice, se poate negocia. Întotdeauna când există o coaliţie avem şi astfel de dialoguri”.

Ciolacu nu a vrut să discute despre eventuale nume din PSD care ar putea să preia portofoliul de la Apărare, dar a spus că din profilul candidaţilor ar trebui să existe condiţia ca aceştia să fi făcut armata. „Câţiva ani mai avem de unde alege dintre cei care au făcut armata”, a spus el.

Vasile Dîncu și-a dat demisia, luni dimineața, din funcția de ministru al Apărării. ”Motivez gestul meu prin perspectiva imposibilității colaborării cu Președintele României, comandantul Suprem al Armatei”, a anunțat Vasile Dîncu pe Facebook.

Editor : R.K.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri