Ciolacu îi spune lui Oprișan să facă un pas în spate, după ce a fost huiduit: „Să își facă o autoevaluare”

Data actualizării: Data publicării:
marcel ciolacu si viorica dancila
Foto: Facebook/Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților din partea PSD, l-a îndemnat sâmbătă seară pe Marian Oprișan să facă un pas în spate. Liderul PSD Vrancea a fost huiduit de mai multe organizații ale partidului la Congresul pentru alegerea noii conduceri.

Marcel Ciolacu i-a felicitat pe cei care au obținut funcții de conducere în PSD, dar și pe ceilalți candidați. În plus, social-democratul l-a îndemnat pe colgul său de partid să se retragă din lumina reflectoarelor.

„Cei care au fost fluierați de o sală întreagă și vor să fie în față mereu cred că ar trebui să își facă o autoevaluare și să îi lase, de exemplu, și pe acești tineri să facă politică”, a scris acesta pe pagina de Facebook.

„Congresul de azi a demonstrat că ne-am întors la normalitate”, a mai spus el.

„Felicitări noii echipe de conducere aleasă astăzi la congresul Partidului Social Democrat: Viorica Dăncilă, Orlando Teodorovici și Mihai Fifor! Astăzi am dovedit că am rămas împreună ca partid și am arătat că știm să trecem cu maturitate peste o perioadă foarte grea din PSD. Congresul de azi a demonstrat că ne-am întors la normalitate: a fost o competiție deschisă, în care fiecare candidat a spus liber ce gândește fără să îi fie teamă de sancțiuni. De aceea, în egală măsură, îi apreciez și pe colegii mei din Camera Deputaților care au ieșit pe locul doi: Daniel Suciu, Gabriel Petrea și Liviu Pleșoianu. Toți au luat un număr semnificativ de voturi, ceea ce înseamnă că sunt tineri de perspectivă care se bucură de încrederea acestui partid. Îi sfătuiesc să treacă peste acest moment și să se alăture echipei pe care împreună o construim”, a transmis președintele Camerei Deputaților.

De ce a fost huiduit Marian Oprișan

Marian Oprișan a fost huiduit de colegii de partid, sâmbătă, în momentul în care a vrut să ia cuvântul la Congres, după discursul lui Codrin Ștefănescu. Din sală au fost social-democrați care i-au transmis „ai vorbit urât de toți” sau „ce mesaj ai dat pe Facebook”.

În momentul când liderul PSD Vrancea a urcat pe scenă pentru a ține un discurs, social-democrații au început să fluiere și să îl huiduiască, strigând spre acesta „ai vorbit urât de toți”.

Prin urmare, Oprișan a replicat, resemnat „Se pare că nu vor să mai vorbim”, coborând apoi de pe scenă.

Ulterior, liderul PSD Vrancea a declarat că a fost fluierat pentru că i-a cerut lui Liviu Dragnea să se retragă după alegerile din 26 mai.

PSD și-a ales conducerea după ce fostul lider al partidului Liviu Dragnea a fost condamnat, la finalul lunii mai, la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri