Cioloș publică un filmuleț cu Dragnea din urmă cu 2 ani: „Despre promisiuni mincinoase făcute alegătorilor”

Data publicării:
liviu dragnea

Fostul premier Dacian Cioloș a publicat, pe pagina sa de Facebook, un clip în care liderul PSD Liviu Dragnea le făcea promisiuni electorale bucureștenilor, afirmând că finalizarea tronsonului de metrou 1 Mai - Otopeni, lărgirea centurii Bucureștiului la patru benzi, investițiile în spitale, construirea de grădinițe și creșe, dar și de cămine pentru studenți sunt priorități ale partidului pe care îl conduce.

„Bucureștiul domnului Dragnea de acum doi ani. Despre asta trebuie să discutăm. Despre promisiuni mincinoase făcute alegătorilor. Nu despre teorii ridicole ale conspirației.

Mai sunt doi ani până la alegeri. Nimic din infrastructura promisă - sute de kilometri de centură și autostradă, 300 de grădinițe și creșe, mega-spitale, cămine pentru studenți - nu există. Despre asta ar trebui să vorbească liderii PSD românilor cărora le-au cerut să îndrăznească să creadă...”, scrie Dacian Cioloș.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri