Cîțu: Am convins o Românie să fiu prim-ministru, cred că e mai simplu să conving niște colegi să mă susțină la șefia PNL

Data actualizării: Data publicării:
premierul florin citu
Premierul Florin Cîțu. Foto: Facebook

Premierul Florin Cîțu a mers, joi, în județul Alba, unde a avut o întâlnire cu liberalii din filială. Într-o conferință de presă, Cîțu a declarat că a venit pentru a le prezenta acestora oportunitățile finanțărilor prin programe europene sau cu bani de la buget.

„Am venit să le prezint puțin despre PNRR, fonduri europene, despre buget, surse de finanțare. Avem o oportunitate de a investi acești bani. Și trebuie să știe colegii mei că trebuie să avem proiecte bune”, a declarat premierul.

Acesta s-a referit și la competiția internă cu Ludovic Orban pentru șefia PNL și la susținerea pe care încearcă să o obțină de la organziațiile din teritoriu ale partidului.

„Am discutat și despre partea politică. Cred că am convins o Românie să fiu prim-ministru și să fiu susținut de coaliție, cred că este mai simplu să conving niște colegi să mă susțină la președinția PNL”, a spus Florin Cîțu.

La întâlnirea cu liberalii din Alba a participat și ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, şi europarlamentarul Rareş Bogdan. Din partea organizaţiei judeţene au participat, printre alţii, europarlamentarul Mircea Hava, senatorul Sorin Bumb, deputatul Florin Roman.

Când jurnaliștii l-au întrebat dacă a câștigat și susținerea lui Mircea Hava, Cîțu a declarat: „Domnul Hava și cu mine avem o relație mai veche, am lucrat împreună. Este o relație mai veche”, a spus Florin Cîțu.

Filiala Alba a PNL este considerată una dintre cele mai puternice organizaţii judeţene liberale.

Premierul Florin Cîțu a mers în ultima perioadă în mai multe filiale județene ale partidului printre care Timiș, Sălăj sau Sibiu.

Editor : R.K.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri