Cîțu: AUR are o campanie antivaccinistă. Mă uit la cei din USR care nu spun nimic. Îi susțin tacit pentru că au nevoie de voturile lor

Data actualizării: Data publicării:
Premierul Cîțu face declarații.
Florin Cîțu. Foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu.

Premierul Florin Cîțu i-a atacat din nou, marți, pe cei din la USR PLUS, despre care a spus că folosesc „metoda Dragnea” prin care încearcă să își dea jos propriul Guvern. Cîțu critică asocierea acestora cu AUR. „Dacă cineva tace și acceptă acțiunile celor de la AUR trebuie să înțeleagă că sunt responsabili. Cei de la AUR trebuie izolați”, a declarat Cîțu.

Premierul a declarat că vrea să discute cu cei din USR PLUS, dar după ce aceștia își retrag moțiunea de cenzură.

„Vreau să avem din nou o discuție în coaliție după ce cei de la USR retrag moțiunea pe care o au cu AUR. Suntem în plină pandemie. Există un partid în România, AUR, care are o campanie antivcaccinistă. Mă uit la USR care nu spune nimic de această campanie, nu spun nimic de noii lor parteneri. Vreau să le spun tuturor celor care tac din gură și implict susțin acțiunile că sunt responsabili pentru ce se întâmplă astăzi în România. Dacă cineva tace și acceptă acțiunile celor de la AUR trebuie să înțeleagă că sunt responsabili. Cei de la AUR trebuie izolați. Vă aduc aminte când mergeau în spitale și făceau mitinguri în fața spitalelor. Cei care-i susțin tacit pentru că au nevoie de voturile lor, tranzacționează sănătatea românilor pentru voturile din Parlament, și ar trebui să înțeleagă că sunt responsabili pentru ceea ce se întâmplă”, a declarat Florin Cîțu.

„Dacă cei de la USR înțeleg să nu fie aliați cu cei de la AUR și să nu își dea jos propriul guvern, ceea ce a făcut doar Dragnea, putem să discutăm. Trebuie să înțeleagă că în fiecare zi în care mă atacă pe mine și pe președintele Iohannis și susțin AUR trebuie să înțeleagă că sunt responsabili pentru ceea ce se întâmplă. Metoda Dragnea a fost readusă de cei de la USR care vor să-și dea propriul guvern, aici suntem”, a mai spus premierul.

Editor : R.K.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri