Cîțu, după ce Orban s-a comparat cu Ronaldo: Fotbalul este despre echipă, nu despre un singur jucător. La fel este și în viață

Data actualizării: Data publicării:
BUCURESTI - PRESEDINTIE - CONSULTARI - PARTIDE - FORMAREA UNUI N
ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

După ce președintele PNL, Ludovic Orban, s-a comparat, sâmbătă, cu Cristiano Ronaldo și a comparat situaţia alegerilor interne din PNL cu cea a echipei de fotbal Real Madrid care nu a mai câștigat niciun Champions League de când a renunțat la Ronaldo, premierul Florin Cîțu a revenit cu un mesaj pentru contracanditatul său: „Nu se mai construiesc echipe în jurul unui singur jucător. Fotbalul este despre echipă. La fel este și în viață”.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban s-a comparat cu fotbalistul Cristiano Ronaldo şi a comparat situaţia alegerilor interne din PNL cu cea a echipei de fotbal Real Madrid. Orban le-a sugerat liberalilor să aleagă „ce este mai bine pentru PNL” şi a arătat că, de când a renunţat la Ronaldo, Real Madrid nu a mai câştigat Champions League „şi are mari probleme în campionatul intern”.

Florin Cîțu a venit, duminică, cu un răspuns pentru Ludovic Orban. „A venit momentul să înțeleagă toată lumea că lucurile în fotbal s-au schimbat. Nu se mai construiesc echipe în jurul unui singur jucător. Fotbalul este despre ECHIPĂ”, a scris premierul pe pagina sa de Facebook.

„Este important ca până și jucătorii în jurul cărora s-au construit echipe să facă un pas în spate și să conștientizeze că echipa e cea mai importantă dacă vrei să ai rezultate. La fel este și în viață. Eu sunt Florin și pentru mine contează ECHIPA!”, a continuat Cîțu.

La sfârşitul lunii mai, premierul Florin Cîţu şi-a anunţat candidatura la şefia PNL, unde va concura împotriva lui Ludovic Orban, actualul preşedinte al PNL. „Partidul are nevoie de un suflu nou”, a spus, cu acest prilej, Florin Cîţu.

Congresul PNL a fost convocat pe data de 25 septembrie. Calendarul alegerilor din PNL arată astfel: între 1 iunie și 15 iulie vor avea loc adunările generale ale organizațiilor locale, în perioada 1 iulie - 10 august vor fi organizate conferințele județene de alegeri, iar între 10 august și 25 septembrie va fi perioadă de 45 de zile pentru campania pentru congres.

 

Editor : Ioana Coman

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri