Cîțu, înaintea ședinței la care ar urma să fie demis de la conducerea Senatului: „Nu m-a sunat nimeni. Despre ce vorbim?”

Data actualizării: Data publicării:
florin citu la declaratii
Florin Cîțu. Foto: Inquam Photos/Sabin Cîrstoveanu

Florin Cîțu a declarat, miercuri, înaintea ședinței la care ar urma să fie demis din funcția de președinte al Senatului, că nu are informații despre acest lucru pentru că nu a fost sunat de nimeni în acest sens. Totodată, Cîțu afirmă că nu are nimic să își reproșeze: „Uitați-vă la activitatea Senatului”.

Florin Cîţu a declarat, miercuri, la sosirea la Senat, că nu ştie despre o schimbare a sa din funcţie. „Nu m-a sunat nimeni. Despre ce vorbim? Eu nu am această informaţie, preşedintele partidului nu m-a sunat, secretarul general nu m-a sunat”, a spus el.

„Ştiţi foarte bine că aceste decizii sunt ale PNL, eşti preşedintele Senatului cu sprijinul Partidului Naţional Liberal”, a spus el, întrebat dacă este pregătit de schimbarea de la şefia Senatului.

„Sunt aceleași declaratii ca anul trecut, cand am candidat împotriva lui Ludovic Orban, aceleași declarații împotriva măsurilor populiste”, a spus Cîțu despre poziționările sale anti-PSD.

Întrebat dacă are ceva să îşi reproşeze, Cîţu a arătat: „Uitaţi-vă la activitatea Senatului, că este mai bună, mai multe vizite, o vizită oficială în SUA, după 11 ani”.

Întrebat, de asemenea, de ce are cea mai scurtă carieră politică, Cîțu a răspuns: „Nu e o carieră scurtă, sunt din 2016 în PNL. Grindeanu a avut mandat mai mic (de premier – n.red.)”.

Senatorii PNL au fost convocaţi, miercuri dimineaţa, într-o şedinţă a grupului, în ultima zi a sesiunii parlamentare. Potrivit unor surse Digi24, este posibilă schimbarea din funcţie a preşedintelui Senatului, Florin Cîţu, în urma declaraţiilor critice făcute de acesta, în ultima perioadă, la adresa coaliţiei şi a PSD.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri