Ciucă despre 25 mai, ziua rotativei: Înălţarea şi Ziua Eroilor. Nu trebuie ca o astfel de zi să fie acoperită de un eveniment politic

Data actualizării: Data publicării:
Ciuca la o sedinta geuvern
Premierul Nicolae Ciucă Foto: Facebook / Guvernul României

Premierul Nicolae Ciucă afirmă că rotativa guvernamentală, prin care conducerea Guvernului ar urma să fie preluată de liderul PSD, Marcel Ciolacu, se va produce şi că la momentul oportun îşi va depune mandatul.

El a dat de înţeles că ar putea avea loc în altă zi decât 25 mai.

„Am avut un acord politic, acord politic de care ne-am ţinut aşa cum ne-am angajat de la început, tot la fel se va petrece şi în momentul în care urmează să se întâmple schimbarea. Schimbarea se va produce. Toată lumea vorbeşte de 25 mai. De 25 mai e şi ziua Înălţării, este şi Ziua Eroilor. Nu trebuie să rămânem... ca o astfel de zi să fie acoperită de un eveniment politic şi atunci, cum am primit mandatul de la domnul preşedinte la momentul oportun, voi depune mandatul şi voi proceda pe acordul pe care l-am avut la rocada la guvernare”, a declarat Ciucă într-un interviu la Antena 3 CNN, citat de Agerpres.

Întrebat dacă PNL îl va vota în Parlament premier pe Marcel Ciolacu, el a răspuns: „A fost o decizie. Toate deciziile le-am luat în partid. Atunci când am constituit coaliţia, am luat decizia în partid. Decizia în partid este să continuăm coaliţia şi cu Marcel Ciolacu pe scaunul de premier. PNL va vota guvernul din care facem parte. Nu este vorba de orgolii. Aici nu este vorba nici de Ciucă, nici de Ciolacu. Aici este vorba de ce facem pentru ţara noastră”.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri