Sari la conținut

Clotilde Armand: Dacă ar avea o minimă urmă de decență, Liviu Dragnea s-ar retrage din fruntea PSD

Clotilde Armand a precizat că Liviu Dragnea nu este în măsură să îl critice la Dacian Cioloș, întrucât este condamnat definitiv în dosarul Referendumul și este urmărit penal în alt dosar. 

„Înţeleg că domnul Liviu Dragnea îl critică pe Dacian Cioloş pentru calitatea actului de guvernare şi pentru modul în care şi-a format echipa. Ce nu înţeleg însă este ce mai caută domnul Dragnea în viaţa publică după ce a fost condamnat pentru fraudarea votului la referendumul din 2012 şi este urmărit penal într-un nou dosar pentru abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual, pentru că ar fi folosit bani publici pentru a plăti angajaţi ai PSD. Aşa ceva este inadmisibil într-o ţară democratică şi membră a Uniunii Europene”, a scris Clotilde Armand pe rețeaua de socializare. 

De asemenea, consilierul local din partea Uniunii Salvați Bucureștiul (USB) a scris că Liviu Dragnea ar trebui să se retragă din funcția de lider al PSD dacă „ar avea o minimă urmă de decență”. 

Clotilde Aremand a atras atenția și asupra faptului că Teleorman este unul dintre cele mai sărace județe din România, după 16 ani în care a fost condus de PSD. 

Dacă ar avea o minimă urmă de decenţă, domnul Dragnea ar trebui să se retragă din fruntea PSD şi să înceteze a mai da lecţii de bună-guvernare lui Dacian Cioloş, probabil cel mai onest, competent şi bine-intenţionat prim-ministru pe care l-a avut România în ultimii 25 de ani. Domnul Dragnea este un latifundiar de Teleorman care are pretenţia de a conduce cel mai mare partid „de stânga” al ţării şi care se visează premier, dacă nu chiar preşedinte al României. Despre competenţele sale administrative stă mărturie faptul că judeţul Teleorman rămâne printre cele mai sărăce judeţe din România, după 16 ani de conducere neîntreruptă de către PSD, dintre care 12 ani cu domnul Dragnea în poziţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. În schimb, în acest interval domnul Dragnea a devenit unul dintre cei mai bogaţi politicieni ai României. Desigur, nu mă îndoiesc că această avere a fost strânsă din salariul de la stat al domnului Dragnea ”, a spus Clotilde Armand.

Consilierul USB a atras atenția că un vot pentru Uniunea Salvați Bucureștiul/ România la alegerile din toamnă va „însemna totodată un vot pentru dispariţia din viaţa publică a unor personaje sinistre precum Liviu Dragnea”. 

Președintele PSD Liviu Dragnea a amenințat, din nou, Guvernul Cioloș cu moțiune de cenzură. Liderul social-democrat a spus că dacă Guvernul încearcă să privatizeze companii de strat considerate strategice ar putea fi pus în fața unei moțiuni de cenzură.