Clotilde Armand face apel la PNL să îşi retragă sprijinul faţă de familia Cherecheş

Data publicării:
clotilde armand in fata ta
Foto: Facebook

Clotilde Armand a postat, pe pagina sa de Facebook, un filmuleţ în care, din Baia Mare, face apel la PNL să îşi retragă sprijinul faţă de familia Cherecheş, despre care spune că este "simbolul corupţiei din România”, scrie News.ro. Viorica Cherecheş, mama primarului suspendat din Baia Mare, candidează din partea PNL pe primul loc la Camera Deputaţilor în Maramureş.

clotilde armand in fata ta
Foto: Facebook

”Buna ziua, sunt la Baia Mare şi aş dori să vorbesc despre o familie care este foarte importantă aici, care este familia Cherecheş. Nu puteţi să rataţi familia Cherecheş aici, în Baia Mare, pentru că domnul Cherecheş este absolut peste tot, pe toate panourile publicitare din oraş. În acelaşi timp, acest domn este şi pe toate afişele electorale. Acest lucru să ştiţi că este perfect ilegal, în sensul că el nu avea voie să fie pe tot afişajul public. La fiecare autobuz este acest domn, la fiecare afişaj mare din oraş, cred că poza lui este de sute de ori în tot oraşul. Este ilegal, dar e foarte greu de a face ceva împotriva familiei Cherecheş. Trebuie să ştiţi că doamna aceasta este director de spital şi i-a făcut un împrumut cash fiului ei de un milion jumătate de euro, probabil pentru ca el să-şi poată pune afişe peste tot. Domnul Cherecheş este director la Romsilva, unde a lucrat fiul Cherecheş şi familia aceasta este prezentă peste tot şi ne sfidează cu acest afişaj peste tot, în tot oraşul”, spune Clotilde Armand, în filmuleţul pe care şi l-a făcut cu telefonul mobil. Ea filmează şi unele afişe din oraş.

”Eu aş cere frumos la PNL să le spună familiei Cherecheş să retrage aceste afişe care sunt în tot oraşul şi chiar să-şi retragă susţinerea faţă de doamna Cherecheş. Este o familie care reprezintă tot ce este corupţie în România. Eu fac asta pentru a-i ajuta pe cetăţenii din Baia Mare. Este un simbol al corupţiei din România”, mai afirmă Clotilde Armand.

Conducerea PNL a validat, pe 20 octombrie, în BPN, candidatura Vioricăi Cherecheş, mama primarului suspendat de la Baia Mare, Cătălin Cherecheş, pe primul loc la Camera Deputaţilor, liderul filialei, Mircea Dolha afirmând că nu are treabă mama cu faptul că fiul ei poate a greşit.

Viorica Cherecheş este mama actualului primar de la Baia Mare, Cătălin Cherecheş, aflat în arest la domiciliu. Pe locul doi la Camera Deputaţilor se află Anca Boagiu.  

Primarul suspendat din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, apare în afişe electorale ale PNL în Baia Mare, împreună cu mama sa, Viorica Cherecheş, cu mesajul: ”Îmi susţin mama”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri