Clotilde Armand: În căutarea unor lideri credibili, PNL îl curtează pe Dacian Cioloş

Data publicării:
clotilde armand nicusor dan

„De ceva vreme liderii PNL îl curtează insistent pe Dacian Cioloş pentru a se înscrie în partid. Aceasta denotă subţirimea resurselor umane de care dispune PNL, un partid lipsit de lideri credibili de anvergură naţională, dar şi panica în care au intrat liderii liberali, conştienţi fiind că sunt pe cale să piardă în mod categoric alegerile parlamentare. De aceea, liberalii încearcă să se agaţe de capitalul de imagine pozitiv al premierului Cioloş”, scrie Clotilde Armand.

Aceasta crede şi că PNL nu a reuşit să se reformeze şi a rămas un partid clientelar, care şi-a dezamăgit alegătorii.

„De altfel, despre cât de puţini lideri competenţi, oneşti şi vizibili dispune PNL stau mărturie şi bâlbele făcute de liberali în desemnarea candidatului la Primăria Capitalei.

E cam greu să creşti lideri credibili când în decurs de 10 ani PNL a fost când în opoziţie la PSD 2004-2006, apoi a început să colaboreze parlamentar cu PSD 2006-2008; a fost în opoziţie faţă de PSD şi PDL (2009), apoi a format o alianţă cu PSD dând naştere la USL (2011-2014), după care iar s-a plasat în opoziţie faţă de PSD. Nu e de mirare că membrilor de partid ai PNL nu le este foarte clar cum se plasează partidul referitor la PSD şi a fost nevoie să iasă azi doamna Gorghiu cu lămuriri în acest sens.

PNL rămâne un partid nereformat, corupt şi clientelar, care a dezamăgit cetăţenii ce şi-au pus speranţele în acesta. Indiferent de ultimele declarații ale conducerii el rămâne „Curat murdar”!”, cometează Clotilde Armand pe Facebook.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri