Clotilde Armand: „Uraganul Firea face prăpăd cu bugetul Primăriei”

Data actualizării: Data publicării:
clotilde armand
Clotilde Armand

Haos administrativ și propagandă ieftină”, asta spune Clotilde Armand, consilier local USR în sectoul 1, despre primarul general al Bucureștiului, Gabriela Firea. Ea a mai spus că „Uraganul Firea face prăpăd cu bugetul Primăriei”, făcând referire la avertizările date săptămâna trecută de primarul general la un cod galben de ploi.

Uraganul Firea face prăpăd cu bugetul Primăriei. În goana ei după haos administrativ și propagandă ieftină, 'Business Woman of the Year 2016' taie bani de la investiții și vrea să majoreze capitalul celor 20 de firme proaspăt înființate până la 420 milioane lei”, afirmă Clotilde Armand.

„După ce a fost aleasă primar general, Gabriela Firea a promis schimbări majore în trafic, investiţii urgente în infrastructură şi transport în comun gratuit, spitale și școli moderne, revoluția din trafic, sute de autobuze și ambulanțe cu aer condiționat, case pentru tineri, case pentru bătrâni… lapte și miere. Să nu uităm câteva realizări recente: 

- de cei doi neurochirurgi români, reveniţi din Franţa pentru a pune pe picioare o secţie de neurochirurgie performantă la Spitalul Colentina, care nu s-au lăsat convinşi de Firea, 

- cum fost demisă Dorina Lazăr din fruntea Teatrului Odeon, 

- doar 22 de școli și grădinițe din 420 au autorizație pentru securitate la incendiu, 

- Bucureştiul este campion la ambuteiaje, 

- Televiziuni și reviste de propagandă PSD plătite din bani publici”, adaugă consilierul USR.

Ea mai spune că Bucureștiul este „distrus sistematic de cultura şpăgii promovată de primarul general și primarii de sector”. „Acest program a fost gândit de specialiștii PSD și reprezintă viziunea lor privind guvernarea locală a Bucureștiului”, a adăugat Armand.

„Doamna Firea, sala de operații de la Spitalul clinic Dr. Ioan Cantacuzino din București a fost reabilitată cu ajutorul unei donații, în valoare de 400.000 de euro, facută de Sanda Carciog-Rizescu, româncă stabilită în Marea Britanie, nu de Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București!”, a punctat consilierul de la Uniunea Salvați România.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri