Codrin Șefănescu, atac la Marcel Ciolacu: „Ai vrut să ajungi un fel de Liviu Dragnea, dar nu esti nici umbra lui pe timp de noapte”

Data actualizării: Data publicării:
Codrin Ștefănescu
Foto: Facebook/ Codrin Ștefănescu

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, îl atacă pe președintele partidului, Marcel Ciolacu, după eșecul de azi din Parlament, privind moțiunea de cenzură la adresa Guvernului Orban.

Deci a fost un mare fâsss, Marcele! Și nu mai da vina pe cei câțiva colegi aflați în spitale sau carantinați ca suspecți de COVID! Când pregătești o moțiune și chiar vrei să treacă, negociezi! Aveai cel puțin 9-10 voturi de la minorități, cel puțin 8 voturi de la neafiliați plus PSD-iștii goniți de tine în ultimele luni. Să nu mai zic de UDMR-iștii care nu iubesc în ruptul capului acest guvern, dar nici de la “negociatorii” tăi nu au înțeles exact ce vrei! Sunteți slabi și vânduți, Marcele! Și se vede limpede ca lumina zilei”, a scris Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Ai vrut să ajungi un fel de Liviu Dragnea, dar nu ești nici umbra lui pe timp de noapte! Pentru că el nu ne-a pus niciodată într-o astfel de situație ridicolă! Și vorba lui Șerban Nicolae: e o mare și nescuzabilă rușine!”, a adăugat el.

Potarea lui Ștefănescu vine după ce ședința de plen în care trebuia dezbătută și votată moțiunea de cenzură a fost suspendată din lipsă de cvorum. Pentru desfășurarea ședinței ar fi trebuit ca în plen să fie prezenți 233 de parlamentari. Opoziția a putut strânge doar 226 de parlamentari.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri