Codrin Ștefănescu: A trecut un an de la marele miting PSD. Să nu uităm promisiunile pe care le-am făcut

Data actualizării: Data publicării:
Codrin Ștefănescu
Codrin Ștefănescu. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Codrin Ștefănescu le amintește colegilor din partid că a trecut un an de la mitingul PSD și le transmite să nu uite promisiunile făcute alegătorilor.

"A trecut fix un an de la marele miting PSD împotriva abuzurilor noii securități ! Sper ca niciunul dintre colegii mei să nu uite acest eveniment! Și nici promisiunile pe care le-am făcut milioanelor de români care ne-au votat !", a scris Codrin Șefănescu pe pagina de Facebook.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cu o zi înainte, fostul secretar general al PSD și comunicator al partidului în timpul lui Liviu Dragnea, le cerea colegilor să nu uite "camarazii căzuți în luptă de-a lungul timpului".

Codrin Ștefănescu, considerat un apropiat al lui Liviu Dragnea, a fost lăsat fără funcția de secretar general al PSD la ședința Comitetului Executiv (CEx) al PSD care a fost convocată chiar a doua zi după ce partidul a rămas fără lider. Locul lui a fost luat de Rodica Nassar.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri