Codrin Ștefănescu, despre cearta dintre Firea și Carmen Dan: „Fetele, când se înfierbântă, aoleu, să nu stai în calea lor”

Data publicării:
codrin stefanescu

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefănescu, a declarat, duminică, despre disputa dintre primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, și ministrul de Interne Carmen Dan că „atunci când se înfierbântă fetele să nu stai în calea lor sub nicio formă”.

„Sincer să vă spun, nu știu de la ce s-a aprins scânteia, dar cele două s-au certat. Întotdeauna în CEx la noi sunt discuții pro și contra, că suntem un partid mare și cu oameni capabili. Acolo se vorbește, sunt tot timpul opinii de tot felul. De obicei, când ne certam noi pe un anumit subiect sau nu cădeam de acord, cele mai împăciuitoare erau fetele. De data asta, s-au certat ele”, a povestit Codrin Ștefănescu la RTV.

El a mai declarat că i-a cerut Rovanei Plumb să medieze conflictul dintre cele două și să „le scoată la o cafea, la un ceai”, adăugând că „nimeni nu s-a băgat” în disputa dintre Firea și Dan.

„Colegele noastre, fetele, când se înfierbântă, aoleu, să nu stai în calea lor sub nicio formă, că noi știm cum e. Nu s-a băgat niciun coleg. Băieții parcă aveau altă treabă, căutau hârtii, nu înțelegeau nu știu ce. Adică nu s-a băgat nimeni”, a adăugat Codrin Ștefănescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri