Codrin Ștefănescu, despre sentința în cazul lui Dragnea: „Este absolut îngrozitoare”

Data actualizării: Data publicării:
codrin stefanescu declaratii

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat joi că sentinţa în cazul liderului social-democraţilor, Liviu Dragnea, este "absolut îngrozitoare", menţionând că este şocat, scrie Agerpres

"Practic, nu am niciun comentariu. Nu aveam un răspuns pregătit o astfel de decizie, aveam un răspuns pentru achitare şi mi s-ar fi părut un lucru normal. În condiţiile de faţă, nu pot să spun decât că nu mi-am revenit din şocul ştirii în sine, deciziei în sine şi nu pot să spun decât că este absolut îngrozitoare această sentinţă, urmează să vorbim şi noi cu colegii şi să avem un răspuns mai ferm în ceea ce priveşte situaţia de acum", a precizat Codrin Ştefănescu.

El a spus că nu crede că multă lume din partid se aştepta la această decizie.

"În primul rând, este prima instanţă, mai este o instanţă şi se pot întâmpla foarte multe lucruri în a doua instanţă. În orice caz, este şocantă şi decizia primei instanţe şi nu cred că multe lume din partid se aştepta la aşa ceva", a mai spus Codrin Ştefănescu.

„Toți adversarii se întreabă fericiți: ce va face PSD acum? Vă răspund eu: mergem mai departe! Asta-i tot”, a scris Ștefănescu pe Facebook.

Joi, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat pe Liviu Dragnea la 3 ani şi 6 luni închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Decizia nu este definitivă. 

Citiţi şi: Ce se va întâmpla după condamnarea lui Dragnea

                  Primul lucru care nu se va schimba după verdictul în cazul Dragnea
 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri