Codrin Ștefănescu dezvăluie strategia PSD după ce Iohannis a refuzat 2 miniștri

Data actualizării: Data publicării:
codrin stefanescu

Codrin Ștefănescu, noul secretar general al PSD, a criticat decizia președintelui Klaus Iohannis de a refuza numirea Olguței Vasilescu în fruntea Ministerului Transporturilor și cea a lui Ilan Laufer la Ministerul Dezvoltării. Mai mult, Codrin Ștefănescu a afirmat că PSD poate foarte simplu să facă rocada între cele două propuneri, iar președintele nu va mai putea refuza numirile.

„Este inadmisibil modul în care se comportă președintele României. Aici vorbim de sabotarea continuă a intereselor românești. Cum poți să refuzi niște miniștri fără niște explicații pentru români. Adică pe ce considerente refuzi? Totuși declarațiile astea halucinante trebuie să se oprească odată și dl. Iohannis să intre în limitele constituționale. Ce motiv are s-o refuze pe Olguța Vasilescu?”, a declarat Codrin Ștefănescu, potrivit Ziare.com.

Citește și Cine sunt păpușarii din umbră ai lui Dragnea și pe cine vor plecați din România

Secretarul general al PSD a declarat și că PSD poate apela la o strategie pentru a forța numirea celor doi în guvern.

„Se pot face multe lucruri, putem face rocada, să propunem pe Olguța la Dezvoltare și Ilan la Transporturi și să nu poată refuza. În orice caz, suntem șocați. Olguța Vasilescu e unul dintre cei mai buni manageri pe care i-am avut. În funcție de ce ne-am propus, trebuie să apăsăm un pic pe accelerație, pentru că în ultima perioadă am tot fost șicanați de domnul Iohannis, de grupurile Rezist și de rezoluția în Parlamentul European și de grupurile din Parlamentul European”, a mai adăugat Codrin Ștefănescu.

Citiți și: Un guvern reșapat și o decizie care complică răfuiala din PSD

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri