Codrin Ştefănescu: În momentele de ananghie, PSD este foarte unit.Trebuie să mergem până la capăt

Data actualizării: Data publicării:
codrin stefanescu declaratii

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, spune că partidul din care face parte este foarte unit în momente de ananghie. Declarația vine după ședința Comitetului Executiv Național al PSD, în care liderii social-democrați au decis în unanimitate să-l sprijine pe Liviu Dragnea, după ce a fost condamnat de ÎCCJ la închisoare cu executare, în primă instanță.

„Cu toţii am decis că trebuie să mergem până la capăt, dar până la capăt, capăt. A fost ca niciodată o maximă solidaritate, micile neînţelegeri între noi s-au stins definitiv şi irevocabil, ştim exact ce avem de făcut, în următoarele zile vom face şi anunţuri pentru fiecare pas în parte”, a spus Codrin Ştefănescu.

El a adăugat că PSD are un plan pe puncte.

„Știm exact ce avem de făcut, de luni vom comunica public. Începând de ieri am primit foarte multe mesaje de la oamenii care ne-au votat. Mesajul este unitar: nu daţi înapoi, mergeţi până la capăt, noi suntem mai mulţi decât cei care vă critică şi sunt violenţi, vă vom mai vota, nu daţi niciun pic înapoi. Până la capăt înseamnă că trebuie să explicăm oamenilor că nu instituţiile sunt ţinta PSD, ci oameni, cei de sus de tot, care pot subjuga România, care decid cine trăieşte şi cine moare”, a spus Ștefănescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri